Fietsen met advieskeuze.nl

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Vorig jaar organiseerde wij op 3 mei de allereerste fietstocht van Advieskeuze.nl (de ambassadors ride). Om samen in actie te komen voor Stichting ALS Nederland. Dit event is zo goed bevallen dat wij dit jaar weer terug zijn.

Daarom op veler verzoek, ook dit jaar een mooie fietstocht in Limburg en wel op 9 mei 2019. Samen gaan wij er een mooie dag van maken en iets goeds doen voor Stichting ALS Nederland.

We vertrekken vanuit het Amstel Gold Race Experience café (Plenkerstraat 50 Valkenburg). Het plezier staat uiteraard voorop!

Fiets je dit jaar (weer) mee? Klik dan onderaan de pagina op ‘ik fiets mee’. Wij zullen dit jaar niet 2, maar 3 verschillende lussen aanbieden.

Het belooft een mooie dag te worden. De deelname kost slechts 25 euro en deze zullen wij volledig doneren aan Team Klim voor Tim. Het volledige bedrag komt ten goede aan Stichting ALS Nederland.

Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wij hopen je te mogen ontvangen op 9 mei 2019 bij het Amstel Gold Race Experience café in Valkenburg. Nadere informatie volgt na je aanmelding.

Wil je niet fietsen, maar wil je wel doneren? Klik dan onderaan de pagina op ‘doneer nu’.

Hartelijke groet,
Team Advieskeuze.nl