De laatste weken

01-07-2020 | 21:40

De laatste weken van voorbereiden zijn ingegaan. Nog twee-en-een-halve-week en dan is het zover. Het is zo leuk dat iedereen zo enthousiast is!

Ik werd vorige week gebeld door een dame die ik helemaal niet ken, zij wil met wat vrienden graag meewandelen die dag. Super leuk, kan gewoon naast elkaar bestaan. Zij laten zich dan ook sponsoren voor ALS.

Zojuist heb ik een schema gemaakt van hoe hard ik denk te gaan lopen en wanneer ik dus bij het startpunt zal zijn na ieder rondje. Deze gestuurd aan een aantal mensen die de afgelopen maanden hebben gezegd ook een rondje mee te willen rennen. Ik stuurde deze ook aan de jongedame door wie dit allemaal begonnen is. Zij komt ook meewandelen met haar zus. Zo leuk!!

De afgelopen weken fijn gerend ter training. Alhoewel, fijn... Ik had zowaar een aantal trainingen die helemaal niet zo lekker liepen. Dat heb ik niet zo gauw, maar blijkbaar vroeg ik wat veel van mijn lijf. Gelukkig waren de allerlaatste trainingen weer prima.

Afgelopen zaterdag waren we met een groep van mijn start 2 ultra maatjes in Lage Vuursche. Daar hebben we al kletsend 33 km gelopen. Heel gezellig om zo weer met elkaar te kunnen lopen! Het weekend daarvoor was ik jarig en heb ik rustig aan gedaan, de weken daarvoor was het ook wel iets te gek geweest. Samen met Diane hebben we de 36 km devils  trail in Doorn gelopen. Het was warm en veel hoogtemeters, die ik (heel blond) even niet had voorzien. De week daarvoor heb ik solo 34 km gelopen van Rhenen naar Driebergen, dat blijft ook zo'n ontzettend mooie route. De week daarvoor ben ik naar Soest gelopen en terug naar Zeist, een route van 29 km waar ik ook weer prachtige paden heb ontdekt. Maar goed, naast de wat kortere trainingen vond mijn lijf hier blijkbaar iets van.

Ik ben het niet helemaal eens met dat lijf van mij, ik vind het heerlijk om te doen en eigenlijk kan het mij meestal niet lang genoeg duren. Maar goed, toch ook maar een beetje rekening houden met dat lijf zo hier en daar. Dus nu nog 1,5 week trainen, geen gekke afstanden meer en dan die laatste week alleen wat echt heel rustige loopjes. In die week zorg ik dat ik alles in huis heb, zodat de hulptroepen zaterdag de 19e niet teveel te doen hebben. 

Voor iedereen die al gedoneerd heeft: SUPER BEDANKT...!

Voor alle anderen: Het mag echt nog hoor! Alle kleine beetjes helpen.

 

Grote groet,

Suzanne